back

М.Кудрик: Найважливіше завдання - закріпити кадри на селі

24 лютого 2011

Днями Центральну районну лікарню відвідав голова районної державної адміністрації Микола Кудрик, де зустрівся з працівниками медичних закладів Чернігівського району.

У робочій обстановці голова райдержадміністрації обговорив із присутніми питання сьогодення, акцентував увагу на першочергових завданнях. На його думку, забезпечення інноваційного розвитку системи охорони здоров`я, покращення та зміцнення матеріально-технічної бази лікувальних закладів району сприятиме покращенню якості надання медичних послуг.

«Найперше і найважливіше завдання - закріпити кадри на селі, створити медикам належні матеріально-побутові умови», - наголосив Микола Кудрик.

Також керівник району повідомив про встановлення найближчим часом модульних котелень у М.-Коцюбинській районній лікарні та Киїнській амбулаторії.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Микола Кудрик та представник Чернігівської християнської місії “Милосердя та духовне відродження” вручили кожному лікувальному закладу району (всього 77) пакет з м`яким інвентарем.

За інформацією відділу внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ