back

Розпочинається черговий призов громадян на військову службу

01 березня 2011

28 лютого в райдержадміністрації відбулась нарада по питанню організації та підготовки до чергового призову громадян на військову службу навесні 2011 року. Проводив нараду керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

Відповідно до Указу Президента України від 4 листопада 2010 року № 1009/2010 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році», розпорядження голови райдержадміністрації від 21 лютого 2011 року № 83 «Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2011 року» буде проведено черговий призов громадян України на строкову військову службу.

«Ми вже завчасно розпочали нашу роботу і в лютому місяці спільно з сільськими та селищними радами Чернігівського району провели роботу по оповіщенню призовників щодо явки на призовну дільницю Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату», - сказав у своєму виступі військовий комісар Чернігівського об`єднаного військомату Володимир Кравчук.

З 01 березня розпочинаються підготовчі заходи, пов`язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням, вивченням та направленням на лікування призовників. На думку Володимира Кравчука, такі заходи треба провести якнайкраще та не допустити призову юнаків, які згідно чинного законодавства не підлягають призову на строкову військову службу.

Для виконання плану призову навесні 2011 року необхідно відправити до війська 69 призовників Чернігівського району, відправка яких почнеться 04 квітня 2011 року.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ