back

Вирішення соціально-економічних проблем району - одне з першочергових завдань

01 березня 2011

Уже стало традицією наприкінці кожного місяця проводити зустрічі голови райдержадміністрації М.В.Кудрика з керівниками установ та організацій району, де обговорюються проблеми соціально-економічного характеру та шляхи їх вирішення.

На нараді, що відбулася 28 лютого в малій залі районної ради, керівник району зупинився на питаннях, що обговорювалися під час відкритого діалогу Президента України Віктора Януковича з країною, це, зокрема, запровадження пенсійної реформи, реформування ЖКГ, розвитку сільського господарства тощо.

Також голова райдержадміністрації повідомив присутнім, що за підсумками 2010 року по всім показникам Чернігівських район в області займає 7 місце (враховуючи, що кілька років поспіль район не входив раніше, навіть у першу «десятку») та озвучив основні питання, які розглядалися на розширеній Колегії облдержадміністрації, а саме: своєчасність виплати заробітної плати, розвиток сільського господарства (збільшення поголів`я ВРХ, максимальне використання земель під посів), оздоровлення дітей шкільного віку, забезпечення спеціалістів, зокрема медичної галузі житлом тощо.

Також керівник району наголосив на тому, що цей рік є особливим – це рік відзначення 20-річчя Незалежності України, «тому вкрай важливо, з чим ми прийдемо до цієї дати».

Зі своїми проблемами та шляхами їх вирішення поділився начальник філії Чернігівський райавтодор І.К.Мисник, заступник начальника управління Держкомзему в Чернігівському районі І.В.Суботський, начальник управління пенсійного Фонду України в Чернігівському районі О.І.Шелупець, начальник МДПІ В.В.Яковенко та інші керівники установ та організацій району.

Підводячи підсумки наради, Микола Кудрик підкреслив: «Планка як Президентом України В.Ф.Януковичем, так і керівником області В.М.Хоменком задана досить висока, утримувати її важко, але ми маємо докласти максимум зусиль, щоб її втримати».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації