back

Ознайомлення платників податків з Податковим кодексом України

22 грудня 2010

Загальновідомо, що 2 грудня 2010 року Президент України Віктор Янукович підписав Податковий кодекс України. Зважаючи на особливий вплив даного документу на суспільні відносини та його значення для кожної людини, проводиться його обговорення на форумі офіційного веб-сайта Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua).


У Чернігівській міжрайонній державній податковій інспекції діє консультаційний пункт з питань роз’яснення застосування норм Податкового кодексу України за участю фахівців функціональних структурних підрозділів.


Для платників податків проведено семінар з питань практичного застосування податкового законодавства в контексті Податкового кодексу, на якому докладно розглядалися розділи та статті цього документу.


З метою вивчення та узагальнення пропозицій від громадськості щодо основних положень кодексу Чернігівська міжрайонна державна податкова інспекція приймає питання в розрізі податків, зборів (обов’язкових платежів), які виникають в процесі опрацювання, для узагальнення та надання роз’яснень можна звертатися за телефоном 652-986 або за адресою: м. Чернігів, вул. Воровського, 6, каб. 106.


За інформацією сектора масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ