back

Операція «Щит» триває

21 грудня 2010

Відділом податкової міліції Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції в рамках операції „Щит” проводиться комплекс організаційно-практичних заходів щодо протидії незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері та мобілізації коштів до бюджету.


Так, станом на 21.12.2010 року, мобілізовано до державного бюджету за результатами перевірок 78,0 тис.грн., вилучено незаконно ввезених на митну територію України товарно–матеріальних цінностей на суму 146,2 тис.грн., викрито 3 злочини, які належать до категорії тяжких у сфері економіки. За результатами боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів на території України було вилучено 359 дал спирту на суму 201,4 тис.грн., алкогольних напоїв 309 літрів на суму 18,4 тис.грн., тютюнових виробів 118 пачок на суму 0,5 тис.грн.


Керівництво відділу податкової міліції Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції звертається до громадян із проханням повідомляти про випадки порушення порядку провадження господарської діяльності, та про інші порушення у сфері оподаткування за адресою: м. Чернігів, вул. Воровського, 6, або за телефоном чергової частини податкової міліції ЧМДПІ: (0462) 652-987.


Костянтин Пігенко, перший заступник начальника Чернігівської МДПІ – начальник ВПМ