back

Щоб бути ближчими до людей

31 січня 2011

Днями у М.-Коцюбинському районному Будинку культури відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика, голови районної ради М.Б.Литвина та їх заступників із керівниками підприємств, установ та організацій М.-Коцюбинської територіальної громади. Під час зустрічі обговорювалися питання соціально-економічного розвитку територіальної громади, благоустрою, землеустрою і санітарного стану території селищна та інші.

Звертаючись до присутніх, М.Кудрик наголосив на важливості проведення таких зустрічей. «Це дасть можливості налагодити тісну співпрацю між районною адміністрацією, районною радою та селищною радою, більш глибше ознайомитися з проблемами, які хвилюють керівників підприємств, установ та організацій, що працюють на території селищної ради, та її громадян з метою їх подальшого вирішення, спільними зусиллями», - зауважив керівник району.

У рамках робочого візиту керівництво району ознайомилося з роботою підприємств ПОП ім.Войкова та «Агрофірма «Іванівна АГ», торговельних закладів, які знаходяться на території селищної ради.

За результатами робочої зустрічі голова райдержадміністрації М.В. Кудрик дав відповідні доручення селищному голові, керівникам підприємств, установ та організацій М.-Коцюбинської територіальної громади, Зокрема, щодо проведення благоустрою території селища, під’їзних автошляхів, територій установ організацій і підприємств; організувати роботи по вирубці дикоростучої порослі та сухостою на кладовищах, у парках, скверах, на вулицях, під’їзних шляхах до населеного пункту; забезпечити проведення поточних ремонтів фасадів, адміністративних будинків, закладів соціальної сфери, торгових точок, приватних житлових будинків; ліквідувати несанкціоновані та впорядкувати діючі сміттєзвалища і т.п.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації