back

Навчання працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації

25 лютого 2011

24 лютого відбулось навчання працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації. Проводив навчання керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

Присутні взяли участь у відеоуроці щодо впровадження системи електронного документообігу в райдержадміністрації та електронного діловодства.

Також учасники навчання обговорили питання щодо запровадження гендерних підходів та подолання дискримінації і гендерного насильства у відповідності до ст. 12 та 13 Закону України «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, вимог Конвенції ООН «Про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок».

Не менш важливим питанням стало виконання апаратом, управліннями і відділами райдержадміністрації делегованих повноважень органів виконавчої влади. Начальник загального відділу Лариса Михайловська нагадала вимоги до оформлення та організаціі роботи з документами в районній адміністрації.

Також проаналізовано стан виконання державними службовцями вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією» та виконання обов`язків відповідальних чергових райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ