back

З відкритим серцем до кожної дитини

09 листопада 2010

У рамках цієї всеукраїнської акції, ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, напередодні Дня святого Миколая, 17 та 18 грудня, керівництво райдержадміністрації та районної ради, а також куратор Чернігівського району, начальник Головного управління ЖКГ області Віктор Геращенко привітали 87 дітей соціально незахищеної категорії та 14 – із 7 прийомних сімей району зі святом.


Як зазначив голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик, «кожного року, напередодні Дня святого Миколая, серця дітей завмирають в очікуванні цього теплого родинного свята. І саме в цей день ми бачимо сум в очах знедолених дітей, яким не вистачає батьківської опіки і які хочуть отримати любов та ласку, відчути себе потрібними суспільству. Тому в наших силах зробити все, щоб святий Миколай прийшов до кожної дитини і подарував казкові хвилини радості».


Для того, щоб кожна дитина, позбавлена батьківської опіки, діти-сироти та діти з прийомних сімей відчули турботу влади про них, у районі було розроблено 6 маршрутів, відповідно до яких голова райдержадміністрації та голова районної ради, їх заступники, виконуючи роль святого Миколая, відвідувало цих дітей на дому, даруючи їм тепло своїх сердець, бажаючи їм і їхнім опікунам та прийомним батькам здоров`я, щасливої долі, миру і тепла. Гості приїздили до дітей не з порожніми руками: вони дарували кожній дитині подарункові набори.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації