back

Обрано голову Громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації

25 лютого 2011

На виконання протокольного рішення установчих зборів інститутів громадянського суспільства сьогодні відбулося перше засідання Громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації.

До порядку денного були включені такі питання: затвердження Положення та Регламенту Громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації, обрання голови та заступника голови Громадської ради, створення постійних комісій Громадської ради та затвердження їх складу, визначення кількісного та якісного складу Президії Громадської ради.

На посаду голови Громадської ради було запропоновано кандидатуру програмного директора громадської організації «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» Чауса Володимира Олександровича. За нього проголосувало 9 з 9 присутніх членів Ради.

Заступником Голови обрано Лопатіну Анжелу Василівну – пастора Християнської Громади Церкви «Євангелія Царства».

Усього було вирішено створити 3 постійні комісії при Громадській раді райдержадміністрації. За результатами відкритого голосування головами комісій стали:

головою комісії з питань захисту прав людини та юридичної допомоги населенню Піддубна Наталія Олександрівна – юрист ГО «Юридична клініка «Бона Менте», секретар Громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації;

головою комісії з питань культури, туризму, екології та духовності Назаров Геннадій Євгенович – член Всеукраїнської ГО «Путівка в життя»;

головою комісії з питань освіти, сім`ї та молодіжної політики Надирова Наталія Гаврилівна – президент ГО «Академія розвитку».

Також було визначено, що до складу Президії Громадської ради мають входити 6 представників ради, а саме: голова, заступник голови та секретар Громадської ради, а також голови постійних комісій.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації