back

Наша задача сприяти духовному, культурному та фізичному розвитку підростаючого покоління

10 грудня 2010

З метою проведення серед молоді району просвітницько-профілактичної роботи щодо поширення ВІЛ/СНІДу та шкідливих звичок (куріння, алкоголізму, наркоманії) відбувався виїзд Мобільного консультаційного пункту Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, у рамках якого проводились інформаційні, навчально–розвиваючі заходи тощо. До участі у даних заходах були залучені учні 9-11 класів Кархівки, Ковпит, Ведилець, Пакуля, Количівки, Анісова.

Для проведення тематичних занять, які включали в себе тренінги, диспути, бесіди, були залучені спеціалісти Обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Велько Ю.В., Бабак Т.М., Лисенко Д.О.

Як зазначила директор Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Алла Кот: «Якщо ми хочемо уникнути поширення серед підростаючого покоління таких негативних явищ, як алкоголізм, наркоманія, жорстокість, насильство, злочинність, ми, дорослі, повинні докласти усіх зусиль, щоб ці негативні явища не стали джерелом самовираження молоді, наша задача сприяти їх духовному, культурному та фізичному розвитку».


За інформацією Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді