back

Семінар у Петрушинській школі

03 лютого 2011

Нещодавно у Петрушинській школі відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Розвиток творчої активності вчителів та учнів».

Директор Сериченко В.Д. ознайомив присутніх з історією та сьогоденням навчального закладу. Завідуюча районним методичним кабінетом Бельська Л.Л. разом із заступником директора Шевчик О.Д. під час своїх виступів розкрили важливість методичної роботи у розвитку педагогічної майстерності, формуванні творчої ініціативи вчителів та учнів.

Під час практичної частини семінару класний керівник 5 класу Мазур П.М. поділилася досвідом використання творчих завдань, вправ, тренінгів при проведенні годин спілкування.

Учителі Дубчак О.А. та Сериченко В.І. разом з учнями 9 класу в музейній кімнаті презентували історико-літературну композицію «Лірики-дослідники, актори та історики».

Нетрадиційним підходом, добором цікавих форм та методів відзначився урок образотворчого мистецтва у 3-4 класах «І хто ж це вимірять зумів температуру кольорів?», проведений Вакулич Г.М.

Захоплюючим, як для учнів, так і учасників семінару, став майстер-клас «Чарівний світ писанки» під керівництвом Йовенко Т.М. та Шевчик О.Д.


Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Лідія Бельська