back

З турботою про майбутнє дітей

05 серпня 2011

3 серпня гостинно відкрили двері для Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді дитячі оздоровчі табори «Зміна» та «Юний хімік», які розташовані в смт. Седнів та дитячий центр «Електронік» (с.Снов`янка).

З радістю розпочинають свій день з спортивних та розважально-розвиваючих занять діти в таборі «Зміна», який об`єднав, здружив і згуртував дітей різних вікових і соціальних груп (оздоровлюються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування). Тут кожен день - неповторний, сповнений новими враженнями і приємними зустрічами, дитячими іграми, конкурсами. Всі у таборі живуть як одна дружна родина. А створюють такий мікроклімат вихователі та директор Тилькун Олена Василівна.

У «Зміні» начальником відділу ЧРЦСССДМ - Кудлай З.В. та спеціалістом ЧРЦСССДМ – Губко О.М. проведена бесіда на тему: « За здоровий спосіб життя» та практичне заняття, на якому діти своїми руками створювали соціальну рекламу за вище вказаною темою. У заході приймали участь 42 дитини з 5 загонів. Кожен загін повинен був виготовити плакат та презентувати свою роботу.

У дитячому оздоровчому таборі «Юний хімік», де доброзичливо зустрів працівників ЧРЦСССДМ директор Зубок Микола Іванович, влаштувавши гостям невеличку екскурсію по території закладу, проведено ігротеку «Володар кілець» (з питань профілактики ВІЛ/СНІДУ) та практичне заняття, на якому 26 дітей своїми руками створювали соціальну рекламу на тему: «Моє майбутнє».

Відкрив свої двері працівникам ЧРЦСССДМ і дитячий центр «Електронік», який розташований у мальовничому місці села Снов`янка. Тут панує дружня атмосфера, дисципліна, організованість, відповідальність за себе та інших. У цьому закладі спеціалістами ЧРЦСССМ проведена бесіда «За здоровий спосіб життя» та практичне заняття по створенню соціальної реклами за зазначеною темою. Усі, хто приймав участь в груповому заході, активно проявили свої знання та здібності на практиці.


За інформацією Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді райдержадміністрації