back

Відбулася 2 сесія Чернігівської районної ради 6 скликання

31 грудня 2010

30 грудня відбулася 2 сесія Чернігівської районної ради 6 скликання. На пленарному засіданні депутати розглянули 14 питань. Основними питаннями порядку денного були: «Про програму соціально-економічного розвитку Чернігівського району на 2011 рік» та «Про районний бюджет на 2011 рік».

З основними положеннями проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2011 рік депутатів районної ради та запрошених на сесію сільських, селищних голів та керівників управлінь та відділів райдержадміністрації ознайомив заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко ознайомила присутніх з проектом бюджету району на 2011 рік.

На сесії депутати районної ради виявили стовідсоткову одностайність у прийнятті рішень по усім питанням, винесеним на порядок денний.

На завершення, голова районної ради М.Б.Литвин та голова райдержадміністрації М.В.Кудрик подякували депутатам за злагоджену роботу, а також привітали усіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]