back

Зустріч за круглим столом

03 лютого 2011

2 лютого в райдержадміністрації відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації Миколи Кудрика з трудовим колективом районної газети «Наш край». Темою зустрічі стало питання щодо співпраці співзасновників КП Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області з реалізації державної інформаційної політики, спрямованої на утвердження свободи слова, та інформування населення Чернігівського району через районну газету «Наш край» про діяльність районної державної адміністрації та районної ради, про найважливіші події суспільно-політичного життя району, області та держави в цілому.

У зустрічі також взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

«Сьогодні ми зібрались обговорити перспективи розвитку районної газети на 2011 рік», - наголосив, звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Він також висловив свої пропозиції щодо змістовного наповнення газети, зокрема вніс пропозиції по запровадженню нових рубрик для читачів різних категорій.

Редактор районної газети «Наш край» Валентина Мастєрова подякувала райдержадміністрації та районній раді за надану підтримку під час проведення передплатної кампанії, завдяки чому тираж газети на І півріччя 2011 року становить 6200 екземплярів. Вона також поділилася своїм баченням удосконалення газети. «Звичайно, потрібно змінювати газету, треба зацікавлювати та вражати наших читачів»,- наголосила вона.

Щодо планів та цікавих нововведень розповів перший заступник редактора – комерційний директор газети «Наш край» Микола Будлянський. На його думку, «газета повинна бути молодою, жвавою та юною, як влада». Він повідомив, що вже найближчим часом читачі газети «Наш край» зможуть побачити нові рубрики: «Прошу слово», «Місцеве самоврядування», «Влада і громада», «Інвестор на аграрному ринку», «День за днем», «Акценти тижня», «Гість редакції», «Читанка нашого краю» та інші. Також планується запровадження «актуальних діалогів» з запитаннями та відповідями, «адрес досвіду» з висвітлення найбільш значимих подій району, «інформаційні рубрики», де висвітлюватимуться новини району, оскільки «газета повинна бути інформаційно-насиченою, публічною, аналітичною та позиційною».

Підводячи підсумки зустрічі, голова райдержадміністрації Микола Кудрик сказав: «Уже багато змін ми побачили в останньому номері газети «Наш край», і ми сподіваємось, що і на далі трудовий колектив газети буде дивувати читацьку аудиторію своїми цікавинками та віддзеркалювати життя Чернігівського району».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ