back

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплат заробітної плати та інших соціальних виплат

28 липня 2011

27 липня в Чернігівській районній державній адміністрації працювала тимчасова комісія з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На черговому, 6, засіданні головував перший заступник голови райдержадміністрації Ганжа Микола Миколайович, який відмітив, що необхідно сконцентрувати зусилля всіх структурних підрозділів райдержадміністрації та вживати всі заходи впливу на боржників. Він також наголосив на безумовному виконанні законодавства щодо виплати заробітної плати та попередив про відповідальність за його невиконання.

Ситуація з погашенням заборгованості з заробітної плати в районі викликала негативну оцінку району на виїзному розширеному засіданні Колегії обласної державної адміністрації, яке голова облдержадміністрації В.М.Хоменко проводив у Борзнянському районі.

Основним боржником залишається філія «Смолинський торфозавод», заборгованість якого складає 97 % від загальної суми боргу.

Ганжа Микола Миколайович наголосив на тому, що фінансова ситуація, що склалася на заводі, викликає серйозну стурбованість райдержадміністрації, тому директора філії «Смолинський торфозавод» Давидова І.М. зобов`язано провести детальний аналіз фінансової діяльності та внести конкретні пропозиції щодо виходу підприємства з кризи.

Також на засіданні була розглянута ситуація по погашенню заборгованості по заробітній платі на СТОВ «Успіх».

Начальник районного управління Пенсійного фонду Шелупець О.І. повідомив про стан погашення заборгованість по внесках на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування та єдиному внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації