back

Перша сесія районної ради шостого скликання. ФОТОрепортаж

23 листопада 2010

19 листопада відбулась перша сесія Чернігівської районної ради Чернігівської області шостого скликання.

Відкрила роботу сесії голова районної виборчої комісії Тетяна Галушка, яка проінформувала про хід виборчого процесу, результати виборів та реєстрацію обраних депутатів Чернігівської районної ради у багатомандатному та одномандатних мажоритарних виборчих округах.

Після її виступу місця в президії сесійної зали зайняли по одному з представників найбільш чисельних депутатських фракцій на чолі з депутатом від Партії регіонів, головою районної державної адміністрації Миколою Кудриком. Саме він вів засідання сесії до обрання голови районної ради.

Шляхом таємного голосування обрано голову районної ради Михайла Литвина та заступника голови районної ради Сергія Куйбіду від Партії Регіонів.

Голова районної ради оголосив, що шляхом повідомлення в районній раді зареєстровано дві фракції – «Партії Регіонів» та ВО «Батьківщина». Також шляхом повідомлення зареєстрована угода про депутатське об`єднання «За Чернігівський район», до якого увійшли 52 представники.

Згідно порядку денного сесії районної ради депутати розглянули питання щодо затвердження регламенту роботи районної ради, положення про постійні комісії районної ради та обрання голів і членів постійних комісій районної ради, утворення президії районної ради, надання згоди на прийняття в спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об`єктів комунальної власності територіальних громад.


Тетяна Берізка

Фото автора