back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем працівників сільського господарства

18 листопада 2010

Шановні працівники сільського господарства, славні хлібороби всіх поколінь Чернігівського краю!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Наш народ споконвіку шанує працю хлібороба, бо село завжди було серцевиною нації, колискою тих, хто за основу своєї діяльності узяв ідеал служіння суспільству.

Так було, так є, і віримо - так буде. Яскравим підтвердженням тому може слугувати й життя кожного з вас, шановні наші сільські трударі, бо присвятивши себе нелегкій, але почесній праці на землі, ви не просто обрали для себе найблагороднішу із професій – ростити хліб, ви зробили поле – власною долею.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Проте, щорічно ви проявляли високу організованість та професійну майстерність, забезпечуючи успішне проведення комплексу польових робіт та утримання громадського тваринництва.

Віримо, що найближчим часом спільними зусиллями ми повернемо Чернігівському району ім`я славетної житниці, а наші землі годуватимуть людей не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту нашого краю та піднесення добробуту українського народу.

Хай обходить вас стороною негода, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров`ї!

Низький уклін та шана вам, невтомні трудівники!