back

Нарада по питанню функціонування та перспективах розвитку філії "Смолинський торфозавод" ДП "Чернігівторф"

15 вересня 2011

14 вересня голова райдержадміністрації Кудрик М.В. провів чергову нараду по питанню функціонування філії "Смолинський торфозавод" ДП "Чернігівторф".

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Кругол А.М., в.о. директора "Чернігівторф" Бубон В.С., начальник управління економіки райдержадміністрації А.І.Василець, начальник управління Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Шелупець О.І., заступник начальника Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції Зетченко С.П.

На нараді було наголошено, що на сьогоднішній день питанню перспективи функціонування підприємства з боку виконавчої влади приділяється значна увага. Про це свідчать і відповідні доручення голови та заступників голови облдержадміністрації, а також обсяги закупівлі торфобрикету бюджетними установами Чернігівського району, які є найвищими в області.

Про проблемні питання та перспективи розвитку підприємства розповів присутнім Бубон В.С. На сьогоднішній день головними проблемами залишаються:

-

плинність керівних кадрів;

-

відсутність збуту продукції;

-

висока енергоємність обладнання, яка викликана відсутністю коштів на модернізацію основних засобів;

-

необхідність розширення асортименту продукції.

Заступник голови райдержадміністрації А.М.Кругол наголосив на необхідності використання в повному обсязі можливостей наданих дорученням заступника голови облдержадміністрації стосовно налагодження тісної співпраці з райдержадміністраціями бюджетними установами та суб`єктами господарювання області.

В заключному слові голова райдержадміністрації наголосив на необхідності дотримання графіків погашення заборгованості із заробітної плати та відмітив, що для виходу із складної фінансово-економічної ситуації на підприємстві необхідно терміново призначити керівника. А райдержадміністрація і надалі в межах чинного законодавства, надаватиме необхідну підтримку для виходу підприємства з кризової ситуації.


За інформацією управління економіки