back

Відбулося спільне засідання Колегії РДА та Президії районної ради

29 грудня 2010

Сьогодні у малій залі районної ради відбулося спільне засідання Колегії районної державної адміністрації та Президії районної ради, яке проводив голова райдержадміністрації М.В.Кудрик. У засіданні також взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

На порядок денний засідання було винесено два питання: Про проект Програми соціально-економічного розвитку району на 2011 рік (доповідав заступник голови райдержадміністрації А.М.Кругол) та Про районний бюджет на 2011 рік (доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Л.І.Потапенко). Члени Колегії РДА та Президії районної ради взяли активну участь у обговоренні цих питань.

За результатами засідання було прийнято рішення про винесення на розгляд сесії районної ради проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2011 рік та Районного бюджету на 2011 рік, щоб розпочати новий рік з головним кошторисом району.

Підводячи підсумки засідання Колегії, Микола Кудрик зазначив, що до планування бюджету на 2011 рік робоча група підійшла досить виважено. Бюджет дуже напружений, проте він дасть можливість нормально фінансувати усі бюджетні установи і організації району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації