back

Віртуальне вивчення бюджетного процесу

29 грудня 2010

На виконання завдань, визначених Програмою економічних реформ Президента України Януковича В.Ф. на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна державна” щодо стабілізації державного бюджету України, реформування бюджетної та податкової систем, Міністерство фінансів України розробило та впровадило систему дистанційного навчання в рамках Віртуального університету Міністерства фінансів України.

Зазначена система дистанційного навчання дає можливість у стислі терміни донести нові знання з організації бюджетного процесу до фахівців будь-якого рівня, без відриву від основної діяльності, незалежно від регіону та місця роботи, вона зорієнтована на забезпечення якісно нового рівня знань та вмінь за рахунок створення нового інформаційно-освітнього простору, заснованого на сучасних технологіях, що забезпечує зростання їх професійної компетентності та дозволяє оперативніше реагувати на вимоги сьогодення.

Курс дистанційного навчання включає в себе вивчення Бюджетного кодексу України та коментарів до нього на основі Інтернет–технологій, який є доступний на сервері Міністерства фінансів України (http://edu.minfin.gov.ua).

Фінансове управління відповідно до плану заходів з використання можливостей Віртуального університету зареєструвало на зазначеному сайті всіх працівників та рекомендує працівникам органів місцевого самоврядування також прийняти участь у зазначених заходах, регламентованих Віртуальним університетом Міністерства фінансів України.


За інформацією фінансового управління райдержадміністрації