back

Відбулася робоча нарада щодо виконання заходів, пов`язаних із 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

02 лютого 2011

1 лютого в райдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо виконання Указу Президента України В.Ф.Януковича від 11.10.2010 р. №937/2010 «Про заходи, пов`язані з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи» та відповідного доручення голови райдержадміністрації. Нараду провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик.

У робочій нараді взяв участь голова районної ради М.Б.Литвин, заступники голови райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій району, працівники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Обговорювалися питання благоустрою, землеустрою і санітарного стану територій району, під`їзних автошляхів, територій установ, організацій і підприємств, технічному стану пам`ятників, обелісків, адмінприміщень, що знаходяться в межах територіальних громад району.

Значну увагу Микола Васильович приділив питанню підготовки та проведення весняно-польових робіт, «адже аграрний сектор, земля і робота на цій землі – це дуже важлива та непроста справа, тим більше сьогодні, коли держава приділяє цій галузі значну увагу».Також голова райдержадміністрації наголосив на збільшенні посівних площ.«Земля не повинна пустувати», - підкреслив керівник району.

За результатами робочої наради М.В.Кудрик дав відповідні доручення.


За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації