back

Візит народного депутата М.Чечетова до Чернігівського району

28 грудня 2010

28 грудня з робочим візитом у Чернігівському районі перебував народний депутат України Михайло Чечетов. Він зустрівся з керівництвом району, а також узяв участь у заходах, приурочених новорічним та різдвяним святам.

Михайло Васильович привітав переможців та учасників районного конкурсу дитячої творчості «Немає без кореня рослини, а нас, дітей, без України», які зібралися у великій залі районної ради. Усім учасникам, - а це близько 350 дітей, - народний депутат вручив цінні подарунки.

Потім М.В.Чечетов разом з головою райдержадміністрації М.В.Кудриком, головою районної ради М.Б.Литвином та депутатами районної ради привітав 112 дітей соціально незахищеної категорії, які зібралися біля святкової ялинки у обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка, з новорічними та різдвяними святами. Діти отримали солодощі та канцелярське приладдя від керівництва району, народного депутата та депутатів районної ради, а також можливість переглянути новорічну виставу, підготовлену акторами театру.

Завершився робочий візит народного депутата М.Чечетова до Чернігівського району у Седневі, де він разом із М. Кудриком та М. Литвином побував на будівництві нової школи.

Зі інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації