back

66-а річниця визволення України від фашистських загарбників

27 жовтня 2010

26 жовтня біля Вічного вогню в с. Ковпита відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 66-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, в яких взяли участь народний депутат України Михайло Чечетов, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський та голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

«Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто поліг смертю хоробрих у боях з фашизмом, хто ціною власного життя подарував нам щастя і вклоняємося нині живим - ветеранам-визволителям, усім тим, хто проніс через лихоліття війни любов до рідного краю і бажання бачити його заможним та квітучим», - сказав у своєму виступі голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

Учасники заходу поклали вінок та квіти до пам`ятного знаку загиблим односельцям та вшанували пам`ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання.

Також цього дня народний депутат України Михайло Чечетов, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський та голова райдержадміністрації Микола Кудрик поклали квіти до Обеліску загиблим односельцям в с. Старий Білоус та Меморіалу воїнів загиблих в роки Великої Вітчизняної війни в смт М.Коцюбинське.


Тетяна Берізка

Фото: відділ культури і туризму