back

День людей похилого віку

07 жовтня 2010

1 жовтня, в Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана до терапевтичного відділення Чернігівської центральної районної лікарні завітали голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик, заступник голови райдержадміністрації Лариса Юрченко, заступник голови Чернігівської районної ради ветеранів Михайло Корма, головний лікар Чернігівської центральної районної лікарні Дмитро Руденко. Вони вручили подарунки і квіти людям похилого віку, які в цей день перебували на лікуванні в лікарні, побажали їм міцного здоров’я, довголіття та активної участі в житті району.

В стаціонарному відділенні територіального центру управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації на зустріч з підопічними приїхали начальник відділу з питань охорони здоров’я та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Алла Соболєва, селищний голова смт М.Коцюбинське Надія Шило, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Чемерис, директор територіального центру Раїса Пригара. На адресу ветеранів Великої Вітчизняної війни та ветеранів праці звучали вітальні слова. Всім підопічним були вручені подарунки.

Також відбувся святковий концерт за участю школярів М.Коцюбинської гімназії та святковий обід.

Цього ж дня в Чернігівському обласному філармонійному центрі відбулися урочистості, в яких взяли участь делегація Чернігівського району в складі 30 чоловік. Це ветерани війни, військової служби та ветерани праці. Ветеран військової служби Анатолій Скуратович та ветеран праці Михайло Корма відзначені подяками голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення