back

Новорічні подарунки для обдарованих дітей

28 грудня 2010

Дитяча обдарованість в усі часи викликала великий інтерес у суспільстві, оскільки йдеться не лише про долі окремих особистостей, а й про майбутнє країни, всього світу, адже саме талановиті, обдаровані, здатні до творчості люди створюють нові теорії та нові технології, пропонують нові шляхи розвитку. Саме обдарованих дітей району (переможців обласного та районного турів Всеукраїнських олімпіад, різноманітних конкурсів) на передодні нового року вітали у великій залі районної ради голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, голова районної ради М.Б.Литвин та народний депутат М.В.Чечетов.

Звертаючись до талановитих дітей району, Михайло Чечетов підкреслив, що лише в молоді роки недосяжне стає дійсністю. Він побажав усім талановитим дітям наполегливості у досягненні мрій, адже «тільки сильним духом заповітна мрія дається в руки». Народний депутат, як один із організаторів та меценатів районного конкурсу дитячої творчості «Немає без кореня рослини, а нас, дітей, без України», вручив цінні подарунки переможцям даного конкурсу: Яводчаку Олексію (Седнівська ЗОШ), який посів І місце, подарував нетбук, трьом переможцям, які розділили між собою ІІ місце: Геращенко Марії (Ковпитська ЗОШ), Коваленко Тетяні (Ладинська ЗОШ) та Цвік Світлані (Новобілоуська ЗОШ) – мобільні телефони «Nokia»з відеокамерами, ті, хто посіли ІІІ місце, а саме: Каранда Юрій (Ковпитська ЗОШ), Ніконенко Вікторія (М.-Коцюбинська гімназія), Граб Андрій (Редьківський НВК), Галенко Андрій (Пісківський НВК) та Власенко Олена (Жавинська ЗОШ) отримали в подарунок МР-3-плеєри. Крім того народний депутат усім учасникам конкурсу (близько 350 дітей) подарував заохочувальні призи, а також приладдя для класів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва М.-Коцюбинської та Гончарівської шкіл мистецтв.

Голова районної адміністрації Микола Кудрик привітав переможців обласного та районного турів Всеукраїнських олімпіад та конкурсів: Дударя Владислава (10 клас) з Гончарівської гімназії, Джибу Валерія (11 клас) зі Старобілоуської ЗОШ, Бордонос Надію (9 клас) з Радянськослобідської ЗОШ, Лапай Марину (10 клас) з Ведильцівської ЗОШ та Щура Дмитра (7 клас) з Киїнської ЗОШ, він вручив їм цінні подарунки. «Обдаровані діти Чернігівського району – це наша радість і майбутнє. У кожного із них свої мотивація, здібності, спрямованість, але об’єднує цих дітей - креативність, щирість, сміливість та наполеглива праця. Саме такі діти мають скласти політичну, наукову, художню, ділову еліту, стати професіоналами найвищого рівня», - підкреслив М.В.Кудрик. Він привітав усіх присутніх із новорічними та різдвяними святами, побажав щастя, здоров`я та наполегливості у досягненні мрій.

Усі присутні на святі мали змогу подивитися чудовий концерт, підготовлений учнями навчальних закладів району.

Зі інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації