back

«Клініка, дружня до молоді» приймала старшокласниць району

27 жовтня 2010

Минулого тижня в м. Чернігові спеціалісти «Клініки, дружньої до молоді» провели семінар для старшокласниць Чернігівського району. На семінарі дівчата обговорили проблемні питання сьогодення серед молоді. Це – вживання тютюну, алкоголю, наркотиків та їх наслідки.

«Клініка, дружня до молоді» знаходиться у стінах Міської дитячої поліклініки і працює переважно з підлітками, які звертаються з проблемами зі здоров`ям і з проблемами психологічного плану – вирішення конфліктних ситуацій та індивідуальних проблем. Тут приймають гінекологи, психологи, педіатри, проходять різноманітні обстеження, консультації спеціалістів.

Про найгостріші проблеми сучасності, негативні прояви у поведінці підлітків, цінність здоров`я та значення здорового способу життя для підростаючого покоління розповіла лікар-терапевт закладу Олена Коновалова. На згадку про зустріч всім учасникам семінару подарували медично-довідникову літературу.

Дівчата щиро дякували працівникам клініки та обіцяли провести у своїх школах міні-семінари згідно піднятих проблемних питань.


Тетяна Берізка

Фото: методист районного методкабінету Тетяна Маханькова