back

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення Чернігівської районної ради “Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району.”

06 жовтня 2010

Розробник – відділ з питань охорони здоров`я та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Проект регуляторного акта визначає порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району.

Проект рішення Чернігівської районної ради “Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті Чернігівської районної державної адміністрації: [email protected] (в розділі "Регуляторна політика - Плани підготовки регуляторних актів") та Чернігівської районної ради: [email protected].

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

- поштою за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 48

- факсом 67-66-02

- електронною поштою за адресою: [email protected].