back

Засідання Колегії райдержадміністрації

01 жовтня 2010

30 вересня відбулось розширене засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглядались питання щодо готовності господарського комплексу, закладів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 рр. та про підсумки оздоровчої кампанії 2010 року.

Проводив засідання голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Серед запрошених - начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, сільські, селищні голови.

Структурними підрозділами райдержадміністрації, виконавчими комітетами селищних, сільських рад, підприємствами та установами проведена відповідна робота щодо підготовки господарського комплексу району, закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010/2011 років.

Виконані поточні ремонт доріг комунальної власності. Для забезпечення життєдіяльності в населених пунктах району та забезпечення якісного транспортного сполучення в зимовий період, філією «Чернігівський райавтодор» підготовлена снігоочисна техніка.

Проведені поточні ремонти приміщень закладів соціально-культурної сфери, котелень та теплових мереж до опалювального періоду 2010-2011 років.

Проведено технічне обслуговування та перевірка газових та електролічильників в закладах освіти. Для закладів бюджетної сфери заготовлено твердого палива 80% від потреби на опалювальний період.

Підприємством КП «Райсількомунгосп» виконані роботи, пов`язані з підготовкою до осінньо-зимового періоду: проведено планове очищення і хлорування башт, на діючих свердловинах проведено заміну глибинних насосів.

Разом з тим, поряд з виконанням великого обсягу робіт по підготовці господарського комплексу, закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років, залишається ще виконати ремонти водопровідно-каналізаційного господарства, котельного господарства на окремих об`єктах соціально-культурної сфери району.

Підводячи підсумки оздоровчої кампанії 2010 року слід зазначити, що станом на 20.09.10 р., що складає 50,2 % від загальної кількості дітей шкільного віку, оздоровчими та відпочинковими послугами забезпечено 2220 дітей. З місцевого бюджету на літній відпочинок та оздоровлення дітей залучено 236,6 тис. грн., з них: на відпочинок у таборах денного перебування на базі загальноосвітніх закладів – 260,4 тис. грн.; на придбання санаторно-курортних путівок для оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, передбачено 3,2 тис. грн. (2 путівки).

У таборах денного перебування відпочило 1769 дітей. За рахунок Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності оздоровилось 174 дитини, залучено 141,2 тис. грн. На санаторно-курортне лікування було направлено 89 дітей цих категорій.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ