back

Робоча нарада щодо виконання заходів, пов’язаних з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

14 січня 2011

13 січня в райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації М.В.Кудрика відбулася робоча нарада щодо виконання Указу Президента України В.Ф.Януковича від 11.10.2010 р. №937/2010 «Про заходи, пов’язані з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи».

У нараді взяли участь голова районної ради М.Б.Литвин, заступники голови райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій району, працівники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Як повідомив М.В.Кудрик, на виконання указу Президента у районі створено організаційний комітет із підготовки та проведення заходів, пов’язаних з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Особливу увагу голова райдержадміністрації приділив обговоренню питання благоустрою, землеустрою і санітарного стану територій району, зокрема, стану автодоріг Чернігів – Київ – Нові Яриловичі та Чернігів – Славутич, населених пунктів у цьому напрямку, під’їзних автошляхів, територій установ організацій і підприємств, технічному стану пам’ятників, обелісків, братських могил, що знаходяться в межах територіальних громад району.

За результатами наради голова райдержадміністрації М.В. Кудрик дав відповідні доручення керівникам установ та організацій району, начальникам управлінь райдержадміністрації, сільським та селищним головам. Зокрема: провести обстеження на предмет благоустрою і санітарного стану територій населених пунктів, під’їзних автошляхів, територій установ організацій і підприємств (незалежно від форм власності); організувати роботи по вирубці дикоростучої порослі та сухостою на територіях кладовищ, парків, скверів, вулиць, під’їзних шляхах до населених пунктів; забезпечити проведення ремонту всіх пам’ятників, обелісків, братських могил, що знаходяться в межах територіальних громад, та поточних ремонтів фасадів, адміністративних будинків, закладів соціальної сфери, автозупинок, торгових точок, приватних житлових будинків; провести ремонти та встановлення нових в’їзних знаків у населені пункти, назв вулиць і провулків, нумерацію будинків; провести ремонти та встановлення захисних парканів біля об’єктів соцкультпобуту, житлових будинків, кладовищ, інших організацій, що знаходяться на території району; ліквідувати несанкціоновані та впорядкувати діючі сміттєзвалища; розглянути на виконкомах і адмінкомісіях сільських/селищних рад та розробити плани заходів по благоустрою та впорядкуванню населених пунктів.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації