back

Засідання районного штабу зі сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них законом повноважень

27 вересня 2010

24 вересня відбулось розширене засідання районного штабу сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них законом повноважень, яке проводила заступник голови райдержадміністрації, керівник штабу Лариса Юрченко.

В засіданні штабу також взяли участь секретарі сільських та селищних рад району, голови сільських, селищних виборчих комісій.

Під час засідання розглянуто підсумки перевірки підготовки приміщень та стану матеріально-технічного забезпечення сільських, селищних територіальних та дільничних виборчих комісій.

Відповідальні працівники управлінь та відділів райдержадміністрації, районних установ та організацій ознайомили присутніх з порядком формування попереднього та уточненого списку виборців, повноваженнями сільських, селищних територіальних виборчих комісій.

Окремим питанням обговорено порядок фінансового забезпечення підготовки та проведення за рахунок коштів місцевих бюджетів отриманих як субвенція з державного бюджету, а також порядок відкриття рахунків в органах держказначейства для фінансового забезпечення підготовки та проведення виборів.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ