back

Cемінар-нарада з головними бухгалтерами сільських, селищних рад та розпорядниками коштів районного бюджету

24 вересня 2010

23 вересня в райдержадміністрації відбувся семінар-нарада з головними бухгалтерами сільських, селищних рад та розпорядниками коштів районного бюджету.

Семінар-нараду проводив заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

З доповіддю щодо основних завдань виконавчих органів сільських, селищних рад та бухгалтерсько-економічних служб бюджетних установ по виконанню відповідних бюджетів за 9 місяців поточного року та до кінця року виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко.

Також присутні розглянули питання формування доходної та видаткової частини місцевих бюджетів району на 2011 рік в зв`язку з прийнятим нового Бюджетного кодексу, типових порушень, які виявлені контрольно-ревізійними органами в ході перевірок сільських, селищних рад за 8 місяців поточного року, а також питання підготовки передачі на баланс ЦРЛ медичних закладів в територіальних громадах району.

Крім того, обговорювались актуальні проблеми фінансового забезпечення підготовки та проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських голів за рахунок коштів місцевих бюджетів, отриманих як субвенція з державного бюджету.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ