back

Введення в експлуатацію вуличних та підвідного газопроводів в с. Жукотки

15 жовтня 2010

14 жовтня в с. Жукотки Чернігівського району відбувся урочистий мітинг з нагоди введення в експлуатацію вуличних та підвідного газопроводів за участю народного депутата України Михайла Чечетова, першого заступника голови облдержадміністрації Станіслава Прокопенка, голови райдержадміністрації Миколи Кудрика.

В день всенародного свята Покрови Пресвятої Богородиці в с. Жукотки запалав довгоочікуваний блакитний вогник. Всі роботи по газифікації села було завершено з приходом нової влади та за підтримки народного депутата України Михайла Чечетова.

Довгих 4 роки мешканці села мріяли про це благо цивілізації. І коли селяни практично втратили надію на вирішення цієї проблеми, їхня мрія здійснилася. Директор ВП «Чернігівгазмонтаж» Сергій Кальницький у своєму виступі наголосив, що до кінця місяця в 52-х будинках села Жукотки запалає блакитний вогник.

«Мені приємно вітати вас сьогодні з цією знаменною подією. Робота щодо газифікації сіл не стоїть на місці. Вся наша команда професіоналів і надалі працюватиме задля блага нашого Чернігівського району та його мешканців», - сказав у вітальному слові голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

Після офіційних промов перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, народний депутат України Михайло Чечетов та голова райдержадміністрації Микола Кудрик запалили факел. Також офіційна делегація запалила блакитний вогник і в оселях ветерана праці, вчительки-пенсіонерки Людмили Кирієнко та учасника бойових дій в Афганістані Сергія Мироненка.

Під час спілкування з громадськістю перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, народний депутат України Михайло Чечетов та голова райдержадміністрації Микола Кудрик вручили державні акти на право приватної власності на земельні ділянки.

Всього в урочистостях взяли участь близько 100 чоловік.

Тетяна Берізка

Фото: районна газета «Наш край»