back

Олишівська загальноосвітня школа тепер з новеньким автобусом

24 грудня 2010

23 грудня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, його заступник Віктор Тканко та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський відвідали Олишівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Вони ознайомилися з матеріально-технічною базою школи, відвідали методичний кабінет, краєзнавчу кімнату, а також переглянули виставку дитячих робіт. Візит керівництва області до Олишівської ЗОШ був не випадковим. Напередодні нового року В.М.Хоменко вручив ключі від новенького шкільного автобусу директору школи.


Вітаючи учителів, учнів та їх батьків з цією подією, Володимир Хоменко сказав: «Відома істина – майбутнє є у тієї держави, яка має не тільки природні ресурси і корисні копалини, а в першу чергу інтелект та освітній рівень її громадян. І тому одне з головних завдань, яке стоїть перед владою, яке ставить Президент України Віктор Янукович, – забезпечити навчальний процес таким чином, щоб учні, отримавши освіту, далі могли її продовжувати у вищих навчальних закладах і в кінцевому результаті мали такий фах і знання, які б конкурували із світовими своїми однолітками. Надання шкільного автобусу, це тільки одна з частин тієї програми, яку ми відпрацьовуємо в області по обладнанню і покращанню освітньої бази».


Голова районної адміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин від себе особисто, від імені всіх дітей і батьків, педагогічного колективу подякували керівників області за такий новорічний подарунок, за ту уваги, яку вони приділяють вихованню і здобуттю належної освіти дітьми району.


Завершилася зустріч невеличким концертом, підготовленим учнями школи.


За інформацією відділу освіти райдержадміністрації