back

Підготовка до виборчого процесу

15 вересня 2010

14 вересня в райдержадміністрації відбулось розширене засідання районного штабу зі сприяння виборчим комісіях по виконанню покладених на них законом повноважень.

Проводив засідання штабу голова райдержадміністрації Микола Кудрик, який наголосив на відповідальності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за підготовку та проведення виборів до місцевих органів влади.

Голова районного штабу Лариса Юрченко ознайомила присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації «Про , персональним складом районного штабу, закріпленням першого заступника та заступників голови райдержадміністрації за сільськими, селищними радами, визначення відповідальних працівників райдержадміністрації, керівників районних установ та організацій за кожною територіальною громадою.

Основним питанням наради стало вивчення матеріально-технічного забезпечення сільських/селищних територіальних, дільничних комісій засобами зв`язку, комп`ютерною технікою, меблями та іншим.

Присутні отримали доручення до кінця поточного тижня вивчити стан забезпечення територіальних комісій та дільниць, визначити проблемні питання та запропонувати шляхи їх вирішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ