back

Вручення державних актів на земельні ділянки

22 жовтня 2010

21 жовтня голова райдержадміністрації Микола Кудрик перебував в Киселівській та Улянівській територіальних громадах, де вручив державні акти на право приватної власності на земельні ділянки (пай).

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик разом із заступником Анатолієм Круголом та представниками управління Держкомзему у Чернігівському районі виїхали в села, щоб жителям було зручніше отримати документ, який зробив їх повноправними власниками землі.

«Мати свою ділянку землі — це ваше священне право, а не пільга», - зауважив голова райдержадміністрації Микола Кудрик у своєму виступі.

Селяни не приховували, що роками не могли приватизувати свої земельні ділянки, адже оформлення відповідних документів на землю ще донедавна потребувало не лише значних коштів, а й багато часу та сил. І сьогодні жителі територіальних громад щиро дякували голову адміністрації та його нову команду за проявлену до них турботу.

Під час обговорення з жителями громад питань сьогодення, голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив на концентрації сил щодо їх вирішення.


Тетяна Берізка