back

Не службою єдиною

23 грудня 2010

Усім відомо, що основне завдання податкової служби – здійснення контролю за наповненням бюджетів усіх рівнів. Та попри велику відповідальність перед державою та зайнятість робочими буднями, податківці займаються не лише своїми професійними справами, а й беруть активну участь у різноманітних заходах.


Так, нещодавно Радою профспілки працівників податкової служби організовано та проведено турнір зі стрільби з пневматичної зброї, в якому брали участь як працівники податкової служби, так і волонтери та дітлахи. Учасники показали високу фізичну підготовку та влучну стрільбу.


Напередодні дня Святого Миколая начальник Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції Володимир Яковенко відвідав вихованців Рудківської загальноосвітньої школи. Діти підготували невеличке свято – розповідали святкові вірші, співали пісні. У теплій обстановці податківець привітав усіх зі святом святого Миколая, побажав міцного здоров’я, успіхів, радості, здійснення мрій, вручив солодощі та фрукти школярам.


На жаль, не всі діти отримують належну опіку від батьків та увагу від дорослих. Так сталося, що Чухно Аліна з с. Пакуль залишилася сиротою і мешкає зараз із старенькою бабусею. Уже досить давно дівчинкою опікується Чернігівська МДПІ. Звичайно й цього разу дівчинка не залишилася без подарунків.


Хоч і не простий зараз час, та податківці не забувають про своїх підопічних, як можуть, намагаються підтримати та допомогти. Ось і до Нового року та Різдва готують приємні сюрпризи дітлахам.


Закликаємо всіх небайдужих до долі дітей, які потребують додаткової уваги, надавати їм посильну допомогу. Адже це велике щастя бачити їх радісні очі та щасливі усмішки.


Світлана Волкова, перший заступник начальника Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції