back

Нарада працівників культури

22 жовтня 2010

21 жовтня в райдержадміністрації відбулась нарада працівників культури району за участю голови райдержадміністрації Миколи Кудрика та заступника голови райдержадміністрації Лариси Юрченко.

Під час наради голова райдержадміністрації Микола Кудрик окреслив завдання, які ставить перед собою нинішня влада, та звернув увагу на роль працівників культури у розбудові держави.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Лариса Юрченко акцентувала увагу щодо важливості роботи закладів культури з різними верствами людей, особливо з людьми похилого віку. Нагадала про участь працівників закладів культури в організації святкування Дня працівників сільського господарства.

Також на нараді розглянуті питання щодо стану виконання Програми розвитку культури і туризму в Чернігівському районі у 2010 р.; підготовки закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період; підготовки клубних закладів культури до огляду-конкурсу «Тобі, мій рідний краю, Чернігівщино!»; стану виконання плану платних послуг за результатами 9 місяців 2010 року та стану пожежної безпеки в галузі культури.


За інформацією відділу культури і туризму