back

Серпнева конференція працівників освіти району

30 серпня 2010

30 серпня відбулась серпнева конференція працівників освіти Чернігівського району, в роботі якої брали участь представники обласної та районної виконавчої влади, керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, вчителі, начальники відділів райдержадміністрації.

Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2009-2010 навчальному році звітувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

Перед освітянами району виступив голова райдержадміністрації Микола Кудрик, який зазначив, що освіта була і залишається для району найважливішою бюджетною сферою, адже навчання підростаючого покоління – це могутній чинник розвитку духовної культури українського народу, а також запорука майбутніх успіхів у зміцненні й утвердженні України як суверенної і правової держави.

«Сучасна школа не може існувати окремо від подій, що відбуваються в суспільстві. Тож ключовою є роль освіти у виконанні Програми економічних реформ Президента України Віктора Федоровича Януковича. Глава держави ставить перед нами завдання в реалізації складних економічних реформ, які виведуть нашу країну на новий рівень суспільного розвитку. І, безумовно, освіта при цьому повинна відігравати фундаментальну і рушійну роль,» - сказав Микола Кудрик, звертаючись до педагогічних працівників Чернігівського району.

На районній педагогічній конференції також виступали начальник обласного управління освіти та науки облдержадміністрації Анатолій Заліській, директор Радянськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Александрова, директор Количівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Валентина Теплуха, завідувач Киїнського ДНЗ Зоя Пенькова, вчителі та вихователі загальноосвітніх шкіл району, а також керівники районних служб та організацій.

Кращим працівникам освітньої галузі району вручено нагороди обласного управління освіти і науки, райдержадміністрації та районної ради, відділу освіти райдержадміністрації.

Учасники конференції переглянули учнівські мультимедійні проекти, ознайомились з виставками педагогічної майстерності та методичної літератури.

За підсумками роботи конференції прийнято ухвалу, в якій окреслено завдання педагогічним колективам району на 2010/2011 навчальний рік та на найближчу перспективу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ