back

Засідання Колегії райдержадміністрації

25 серпня 2010

25 серпня відбулось засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглядались питання стану підготовки навчально-виховних закладів району до нового навчального року, а також стану роботи зі зверненнями громадян в управліннях та відділах райдержадміністрації, виконкомах сільських, селищних рад.

З першого питання члени Колегії заслухали доповідь начальника відділу освіти райдержадміністрації Лідії Гаєвської, яка проаналізувала стан готовності шкіл до 2010/2011 навчального року, проінформувала присутніх про завершення ремонтних робіт у навчальних закладах, зупинилась на основних проблемах матеріально-технічного забезпечення, а також стан готовності обладнання до роботи в осінньо-зимовий період.

Члени Колегії обговорили пропозиції по усуненню недоліків в підготовці шкіл до навчально-виховного процесу, внесли зауваження в проект рішення за підсумками розгляду даного питання щодо проведення в школах пробних пусків систем опалення, ліквідація протікання дахів, встановлення шефства керівників підприємств та організацій району над навчальними закладами для надання практичної допомоги у вирішення проблем ремонту шкільних приміщень.

«З 1-го вересня мають запрацювати їдальні в Анисівській та Краснянській ЗОШ І-ІІІ ступенів для забезпечення учнів цих шкіл повноцінним гарячим харчування», - сказав Микола Кудрик, аналізуючи стан готовності шкіл до початку навчання.

З другого питання доповідала начальник юридичного відділу та по роботі із зверненнями громадян Олена Синько, яка проаналізувала кількісні показники звернень громадян до органів влади району, назвала основні причини звернень (найбільше – з земельних питань), повідомила факти порушень законодавства про звернення громадян з боку працівників окремих управлінь та відділів, виконкомів сільських, селищних рад.

>За підсумками розгляду даного питання головою райдержадміністрації надано відповідні доручення. Також ухвалено рішення активізувати роботу юридичного відділу з питань періодичної перевірки стану ведення документообігу з питань звернень громадян не лише у виконкомах сільських, селищних рад, а й на підприємствах, установах та організаціях району.

Підсумки роботи засідання Колегії підвів голова райдержадміністрації Микола Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ