back

Податківці у школах району

02 вересня 2010

В останні роки робота з формування високої податкової культури у молоді набуває особливого значення та уваги з боку органів державної податкової служби України, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Фахівці Чернігівської державної міжрайонної податкової інспекції стали бажаними гостями у навчальних закладах району.

Так і цього року, активну участь у святкуванні «Дня знань» взяли працівники інспекції.

Заступник начальника Чернігівської МДПІ Сергій Зетченко відвідав Улянівський навчально-виховний комплекс, де привітав школярів та педагогів зі святом та подарував від колективу інспекції спортивні м`ячі.

День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, до самостійного життя. Особливі вітання отримали першокласники, які вперше переступили шкільний поріг, почали сходження на високу вершину знань.

Окремі подарунки до цього свята отримала Чухно Алина з с. Пакуль, якою піклується інспекція. Їй подарували шкільне приладдя, одяг.

Сподіваємося, що для наших школярів відкриваються нові можливості у здобутті якісної освіти, котрі допоможуть їм пізнати себе і світ, а викладачів надихають успіхи вихованців та гідна оплата праці.


Сектор масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ