back

Нарада з сільськими, селищними головами

30 липня 2010

29 липня відбулась нарада з сільськими, селищними головами, яку проводили голова райдержадміністрації Микола Кудрик, заступник голови районної ради Михайло Кубрак.

Під час наради заступник голови райдержадміністрації Лариса Юрченко розповіла про урочисте святкування Дня Чернігівського району 21 серпня 2010 року, яке проходитиме в смт М.-Коцюбинське, та наголосила на організаційних моментах в підготовці до святкування.

З питання соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями виступила начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Лугова.

Також сільським, селищним головам роз`яснено необхідність оперативного інформування відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ про суспільно-політичну ситуацію в територіальних громадах, ознайомлено з вимогами антикорупційного законодавства щодо посадових осіб органів місцевого самоврядування, проінформовано про вжиття заходів щодо недопущення виникнення лісових пожеж.

На завершення наради голова райдержадміністрації Микола Кудрик оголосив результати рейтингової оцінки роботи виконкомів сільських, селищних рад по соціально-економічному розвитку територіальних громад та виконанню бюджетів за І півріччя 2010 року.

За підсумками рейтингового оцінювання грошовими преміями нагороджено голів Шестовицької (І місце), Андріївської (ІІ) та Киїнської сільських рад.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ