back

У районі формується Програма економічного і соціального розвитку на 2012 рік

15 вересня 2011

14 вересня в великому залі райдержадміністрації відбулася нарада по питанню формування Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району на 2012 рік, яку провів заступник голови райдержадміністрації Кругол А.М.

У нараді взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

На порядку денному розглядалися питання щодо основних завдань та перспектив зазначеної Програми та проводилася оцінка спільної роботи підрозділів райдержадміністрації стосовно підготовки та розробки проекту Середньострокової програми соціально-економічного розвитку району на 2011-2015 роки.

У вступному слові Кругол А.М. наголосив на необхідності об‘єднати зусилля структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, установ та організацій району, адже від того наскільки якісно буде розроблена Програма, сформовані її базові напрямки, залежить рівень реалізації окремих існуючих галузевих програм та проектів, які діють на сьогодні в районі.

Далі виступив начальник управління економіки Василець А.І, який охарактеризував основні розділи Програми на наступний рік та особливості їх формування. Також у виступі було наголошено на необхідності прискорення надання пропозицій до Середньострокової програми.

Завершуючи нараду, Кругол А.М. звернув увагу присутніх на необхідність постійного контролю за показниками, які характеризують діяльність райдержадміністрації, впливають на комплексну оцінку району та надав характеристику окремим її складовим.


За інформацією управління економіки