back

День Державної служби в Чернігівській райдержадміністрації

24 червня 2010

23 червня в Чернігівській райдержадміністрації відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня державної служби.

Зі святом працівників райдержадміністрації, державних установ та організацій району привітав народний депутат України Михайло Чечетов.

«Прийшов час, коли нарешті всі гілки влади в державі спільно і злагоджено вирішують соціально-економічні проблеми в країні. І саме на державних службовцях лежить велика відповідальність по втіленню в життя тих реформ, які ініціюються Президентом України,» - сказав Михайло Чечетов.

Вітаючи присутніх зі святом Дня державної служби голова райдержадміністрації Микола Кудрик теплими словами згадав ветеранів державної служби, які все життя присвятили роботі в органах виконавчої влади Чернігівського району, закликав молодь брати приклад з ветеранів, активно і творчо підходити до вирішення проблем громадян.

Державних службовців цього дня поздоровляли голова районної ради Федос Носенок, заступник голови Чернігівського обкому профспілки працівників державних установ Марія Бойправ, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, військовий комісар Чернігівського міського об`єднаного військкомату Володимир Кравчук, а також ветерани держслужби Микола Прилипко та Людмила Драчко.

Грамотами та подяками за сумлінну працю, високу професійну майстерність нагороджено багатьох керівників та спеціалістів, які працюють в державних установах району.

Також керівники району привітали членів команди Чернігівського району, які за підсумками Х обласної спартакіади державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування зайняли ІІІ-є загальнокомандне місце, а також І-е місце з міні-футболу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ