back

Заборонено в`їзд та відвідування лісів

28 липня 2010

28 липня голова райдержадміністрації Микола Кудрик підписав розпорядження «Про заборону відвідування лісових масивів у пожежонебезпечний період 2010 року».

Відповідно до даного розпорядження на період високої пожежної небезпеки за погодними умовами (4-5 класи пожежної небезпеки) населенню заборонено відвідувати хвойні молодняки, а також інші небезпечні в пожежному відношенні ліси, в`їжджати в ліси на автомобільному транспорті.

Правоохоронні органи та місцеві підрозділи МНС мають активізувати роботу по контролю за виконанням юридичними і фізичними особами організаційних і протипожежних заходів на території лісового фонду району.

Сільські, селищні голови спільно з працівниками міліції забезпечуватимуть контроль за виконанням громадянами, підприємствами і організаціями вимог Правил пожежної безпеки в лісах району.

Також на в`їзді до лісів буде встановлено забороняючі в`їзд знаки, працівники лісових господарств району (ДП «Чернігівське лісове господарство», ДП «Чернігіврайагролісгосп», ДП «Чернігівський військовий лісгосп») проводитимуть патрулювання лісів з метою виявлення порушень правил пожежної безпеки.


За інформацією відділу з питань охорони здоров`я та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації