back

Збір врожаю в господарствах Чернігівського району в 2010 році

19 липня 2010

16 липня відбулась зустріч народного депутата України Михайла Чечетова та голови райдержадміністрації Миколи Кудрика з керівниками, інженерами та агрономами сільгосппідприємств району. Також вони взяли участь у семінарі-нараді з питань організації своєчасного та якісного збирання урожаю 2010 року в господарствах Чернігівського району.

Розпочалась зустріч з приємної новини. Народний депутат України Михайло Чечетов зачитав погоджувальні листи Кабінету Міністрів України щодо призначення заступників голови райдержадміністрації. Також відбулось представлення першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Ганжі, який буде опікувати управління агропромислового розвитку.

Під час зустрічі народний депутат України Михайло Чечетов ознайомив всіх присутніх з політичною ситуацією в країні, після чого відбувся організований виїзд до ВАТ «Головне Чернігівське племпідприємство». Учасники семінару оглянули підготовку техніки до збирання врожаю та виїхали на поле, де проходять роботи по збору врожаю.

Продовжили роботу представники сільгосппідприємств на пленарному засіданні. Засновник ВАТ «Головне Чернігівське племпідприємство» Віктор Ланько ознайомив учасників засідання з виробничою діяльністю господарства. Також були обговорені організаційні питання щодо збирання врожаю у 2010 році. Головний спеціаліст з охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Неменущий розповів про впровадження заходів щодо поліпшення організації роботи по попередженню пожеж та недопущення виробничого травматизму та підготовку техніки до зернозбиральних робіт. Піднімалось також питання щодо апробації насіннєвих посівів та підготовка до посівних робіт.

Підсумки засідання підвів голова райдержадміністрації Микола Кудрик та керівникам сільгосппідприємств дав завдання в найкоротші строки зібрати врожай 2010 року.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ