back

Фестиваль «Коровель - 2010»

19 липня 2010

15 липня в с. Шестовиця відбулось урочисте відкриття Х Міжнародного фестивалю слов`яно-варязької культури та історичного фехтування «Коровель - 2010» за участю заступника голови облдержадміністрації Віктора Тканка, керівника апарату райдержадміністрації Віктора Бешуна та заступника голови районної ради Михайла Кубрака.

«На сьогодні фестиваль можна назвати воістину гордістю Чернігівського краю», - наголосив у своєму вітальному виступі керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун та побажав всім учасникам і гостям свята успіхів та наснаги.

Цього року під час проведення фестивалю заходи щодо охорони громадського порядку на території сільської ради, додержання заходів з пожежної безпеки, надання невідкладної допомоги учасникам та гостям свята, підвіз учасників фестивалю та археологічної експедиції організовані Чернігівською районною державною адміністрацією, як співорганізатором свята. Також в день урочистого відкриття фестивалю за підтримки райдержадміністрації відбулась поїздка представників засобів масової інформації.

Для гостей та представників ЗМІ проведено екскурсію табором та до місця археологічних розкопок.

Цього ж дня Міжнародний фестиваль слов`яно-варязької культури та історичного фехтування «Коровель - 2010» відвідали діти з с. Киїнки, с. Андріївки, смт Седнева, с. Радянської Слободи, с. Клочків. Поїздка відбулась за підтримки центру туристично-краєзнавчої творчості та «Будинку школяра» (с. Киїнка).

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ