back

Відновлення будівництва Седнівської школи

19 липня 2010

15 липня народний депутат України Михайло Чечетов та голова райдержадміністрації Микола Кудрик зустрілись з громадськістю та членами виконавчого комітету Седнівської селищної ради.

Розпочалась зустріч на будівельному майданчику Седнівської загальноосвітньої школи. Народний депутат України Михайло Чечетов та голова райдержадміністрації Микола Кудрик обговорили з керівником ВАТ «Домобудівник» Анатолієм Роговим питання щодо відновлення будівництва шкільного комплексу. Вже 1 серпня поточного року буде розпочато комплекс підготовчих робіт щодо будівництва школи.

Не менш важливим питанням зустрічі було реконструювання системи водопостачання. Голова райдержадміністрації Микола Кудрик повідомив, що кошти в розмірі майже 700 тис. грн. вже виділені і найближчим часом роботи по реконструкції водопровідної мережі розпочнуться.

Також до уваги активу села начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Олександр Дмитрюк представив ескізи щодо реконструкції центральної частини селища Седнів. Благоустрій території центру селища планується завершити до початку проведення свята «Седнівська осінь».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ