01 липня 2021

 

Чернігівська районна державна адміністрація проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівського району (внутрішньорайонні маршрути)

Умови конкурсу

Конкурси на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до статті 43 закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №1081 від 03.12.2008 із змінами та доповненнями (далі Порядок).

 

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на автобусних маршрутах внутрішньорайонного сполучення, згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режиму руху, затвердженого наказом Мінтрансзв’язку України від 12.04.2007 № 285, на маршрутах протяжністю до 150 км допускається використання автобусів категорії М2 (повна маса до 5 т) та М3 (повна маса більше 5 т). Клас автобусів на приміських маршрутах - А, В, І, ІІ, ІІІ.

 

УВАГА!    Перевізник-претендент повинен виконувати перевезення на автобусному маршруті загального користування транспортними засобами запропонованими у конкурсній пропозиції. При цьому перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків необхідної кількості автобусів для виконання перевезень.

 

УВАГА!  Організатор встановлює вимогу щодо забезпечення роботи на об’єкті конкурсу, який включає приміські внутрішньорайонні автобусні маршрути загального користування, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення, в кількості до 50 відсотків загальної кількості автобусів з 1 січня 2020 року.

 

Документи на участь у конкурсі подаються організатору у 2-х закритих конвертах з позначкою № 1 та № 2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу по оголошенню, назва претендента. В конверті № 1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті № 2 – інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява).

 

Конкурс відбудеться 26 серпня 2021 року о 10 годині у приміщенні Чернігівської районної державної адміністрації за адресою: 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, мала зала (перший поверх), з дотриманням карантинних норм. Реєстрація учасників з 9 години.

 

Документи на конкурс приймаються з 01.07.2021 по 29.07.2021 року включно за адресою: 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, каб. № 402 відділ економічного розвитку, транспорту та захисту довкілля Чернігівської районної державної адміністрації.

 

Перевізникам-претендентам необхідно надавати документи щодо підтвердження даних, викладених у заяві та документах, визначених пунктом 29 Порядку.

 

Перевізникам-претендентам рекомендується надавати графічні зображення транспортних засобів на конкурс у форматі «.jpg, .jpeg» до початку засідання Конкурсного комітету на електронних носіях інформації.

 

УВАГА! За більш детальною інформацією про: номери рейсів, розклади руху автобусів на маршруті, пасажиромісткість транспортних засобів, щодо умов та об’єктів конкурсу, заповнення анкети тощо можна звернутись до відділу економічного розвитку, транспорту та захисту довкілля Чернігівської районної державної адміністрації за контактним телефоном 676-665.

Anketa_dodatok 4.doc

perelik_dokym.doc

VidomostiTZ_dodatok 2.doc

VidomostiTZ_dodatok 3.doc

Zayava_dodatok 1.doc

Інвестиційний проект-зобовязання.doc