15 червня 2021

 

Чернігівська районна державна адміністрація ОГОЛОШУЄ прийом документів на отримання нетелей сільськими багатодітними родинами району, які виховують 5 і більше дітей, відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 11 червня 2021 року №193 «Про створення комісії з питань визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету».

 

Комісія райдержадміністрації буде приймати та розглядати подані документи та виносити рішення про включення до переліку сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей. Кількість сімей, включених до реєстру, залежить від розміру виділених асигнувань, які повинні забезпечити 100% оплату вартості нетелі.

 

Під час визначення переможців конкурсу перевага надається багатодітним сім’ям, які:

- виховують найбільшу кількість дітей до 18 років;

- не перебувають у процесі позбавлення батьківських прав;

- мають необхідні умови для утримання нетелі (корови) (наявність приміщення для утримання тварини відповідно до ветеринарно-санітарних норм тощо).

 

З метою ефективного та цільового використання коштів обласного бюджету сільська багатодітна сім’я, яка отримала нетель протягом трьох наступних років подає до 1 лютого (станом на 1 січня) у відділ економічного розвитку, транспорту та захисту довкілля районної державної адміністрації довідку про збереження тварини, отриманої згідно з Програмою, видану сільською (селищною або міською) радою, в якій зазначається ідентифікаційний номер, серія і номер паспорта нетелі/корови та ветеринарної картки до нього.

 

Комісія проводитиме засідання до 08 серпня поточного року.

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

 

1. Заява для участі у конкурсі на отримання нетелі.

2. Письмове зобов'язання одержувача нетелі за Програмою передачі нетелей багатодітним сім’ям.

3. Клопотання місцевої ради щодо виділення нетелі багатодітній родині.

4. Акт обстеження будинку та господарських будівель багатодітної родини, довідка виконкому місцевої ради про користування земельними ділянками.

5. Довідка про склад сім’ї.

6. Копії документів членів сім’ї (паспортів, ідентифікаційних кодів, свідоцтв про народження дітей).

 

Термін подачі документів 30 днів з дня публікації оголошення.

 

Прийом документів буде проводитись за адресою:

м. Чернігів, вул.Шевченка, 48, кабінет, 402 (4-й поверх)

телефон для довідок: (0462) 676 665