back

У Пісках та Хмільниці бібліотеки отримали нове комп'ютерне обладнання

30 грудня 2016

Актуальність запровадження у повсякденну практику інформаційних технологій, створення інформаційних ресурсів на електронних носіях, розвиток Інтернету спричинили в останнє десятиріччя кардинальні зміни і відкрили грандіозні перспективи в галузі інформаційного обслуговування. Використання нових технологій для інформаційно- бібліотечного обслуговування користувачів стає звичайним напрямком діяльності бібліотек. Це дозволяє перейти на якісно новий рівень обслуговування, підвищує оперативність та забезпечує повноту задоволення інформаційних потреб користувачів.

Особлива, унікальна роль у формуванні інформаційної культури, особливо у сільській місцевості, належить саме бібліотеці. Бібліотеки надають своїм користувачам інформацію, яка розповсюджує передові ідеї, створює основу для навчання та розвитку особистості.

Саме з метою запровадження нових форм роботи з читачами, напередодні новорічних та різдвяних свят, голова райдержадміністрації Віктор Корж вручив комплекти комп’ютерної техніки Пісківській та Хмільницькій сільським бібліотекам-філіалам.


Відділ культури і туризму Чернігівської РДА